14 FEBRUAR – MORSDAG OG VALENTINES !

Me har gåvekort og mykje fine gåvepakningar til alle aldre og begge kjønn, kom innom så vil me hjelpa deg å finna den rette gåva til den du er glad i:-)


Vinteren er her med snø og kuldegrader

  • No e da spesielt viktig å ta godt vare på huden, den treng beskyttelse mot kulde på lik linje som kroppen vår! kom innom til oss så vil me hjelpe deg å finne ein krem som passer til din hud.
  • Skal du på ski eller vera mykje ute må du også passe på at du har solkrem på huden, me har solkrem for all type hud

Me er i god gang med å fornya oss, kurs i Dr. Babor Pro som er ein utruleg effektiv og innovativ behandlingsform for all type hud. Produkta er heilt uten lukt og kan derfor også nyttast av deis om er  allergiske for ulike lukter.

Kvar dag kjem det inn nye varer og nyheter så det er bare å ta turen innom så vil me hjelpe deg å finne dei rette produkta til deg.

NB: myndighetene har no lagt til mva på massasje så derfor vert prisane endra frå 1.1.2021, me beklager så mykje.

 


UNN DEG EIT MINUTT I KVARDAGEN

Me  tilbyr personleg veiledning dersom du ønskjer hjelp til å finna produkt og makeup som passer til deg og din hud, kontakt oss så hjelper me deg gjerne.

# Me forhandler merker som;  Thalgo – Dr. Schrammek – Babor – CND Vinylux

De er ei spesiell tid me er inne i no, me kjenner vel alle på at det gjere noko med kvardagen vår!
Me på Velværetunet tar smittevern på største alvor og e sjølvsagt redd for å måtte stenge pga smitte; me vil at du skal føla deg trygg hos oss:-) Me e avhengig av dåke for at me skal vera her etter koronaen og er veldig takknemlig for alle som bestiller time og handler hos oss, tusen takk til kvar og ein:-)
Dersom du er engstelig for å komme innom eller er i karantene så tilbyr me å pakke og lage klar varer til deg for henting, sending eller utkøyring (Leirvik). Ring eller
Send melding så ordner me resten

Husk at du også kan bestille time på nettet 

velveretunet.bestille.no

 

Tlf  nr: 40402470

 

Me gler oss til å sjå deg:-)